Cartofii se fierb in coaja (pana intra furculita in ei) se trec printr-un jet de apa rece si se curata. Se taie pe jumatate in lungime si se scobesc
Cartofii se fierb in coaja (pana intra furculita in ei) se trec printr-un jet de apa rece si se curata. Se taie pe jumatate in lungime si se scobesc cu ajutorul unei lingurite ca in imagine. Mezelurile se taie in bucati marunte si se pun in tigaie cu o lingura de ulei. Cand s-au rumenit se adauga ceapa tocata marunt, marunt si se mai lasa pana se inmoaie,apoi se adauga miezul scobit si pisat cu furculita. Se mai lasa un minut si apoi se condimenteaza. Se umplu cartofii si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Se pune cate o bucatica de cascaval sau se rade si daca doriti si o bucatica de sunca
si se dau 10 min la cuptor pana se topeste cascavalul.
Se serveste cald, dupa dorinta se mai poate adauga cascaval.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii