Se fierb cartofii si ouale, se unge o oala adanca cu unt sau margarina, se dau pe razatoare toate ingredientele si se aseaza in cratita pe straturi in
Se fierb cartofii si ouale, se unge o oala adanca cu unt sau margarina, se dau pe razatoare toate ingredientele si se aseaza in cratita pe straturi in urmatoarea ordine: un strat de cartofi, unul de branza telemea, 2 oua, jumatate din cantitatea de sunca, cascaval, putina smantana. Se repeta operatiunea terminand cu un strat de cartofi, rezultand 3 straturi de cartofi si 2 de ingrediente. Deasupra se mai pune smantana amestecata cu unt si pezmet. Se pune la cuptor o jumatate de ora, pana cand se rumeneste pe deasupra
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii