Cartofi la cuptor cu cascaval

Cartofii la cuptor cu crema de branza si cascaval sunt pur si simplu deliciosi. Se prepara foarte usor si pot fi serviti ca atare sau ca si garnitura.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Cartofi la cuptor cu cascaval

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 2 oua
  • 5 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • 150 g Ceva Fin Cremos cu verdeață de la Delaco
  • 200g Cascaval Rucar de la Delaco.

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert.
Intre timp, se bat cele doua oua, se curata usturoiul si se zdrobeste (se face pasta).
Se da cascavalul prin razatoare.
Se amesteca ouale cu usturoiul, cu Ceva Fin Cremos cu verdeață de la Delaco, cu untul si cu 100 g de cascaval Rucar - Delaco ras.

Dupa ce s-au fiert, cartofii se scurg bine si se amesteca intr-o tava cu toata compozitia preparata mai sus. Dupa ce i-am amestecat bine, pe deasupra se presara cealalta suta de grame de cascaval Rucar-Delaco, ras.

Se baga tava la cuptor, pana ce cartofii prind o crusta aurie.

* Aceasta reteta poate sa fie preparata cu sau fara usturoi, dupa gust. Mie personal imi place foarte mult usturoiul.


Cartofii la cuptor cu cascaval se servesc calzi, proaspat scosi din cuptor, condimentati cu sare si piper dupa gust.

Pofta buna! :)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori