Cartofii la cuptor cu crema de branza si cascaval sunt pur si simplu deliciosi. Se prepara foarte usor si pot fi serviti ca atare sau ca si garnitura.
Se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert.
Intre timp, se bat cele doua oua, se curata usturoiul si se zdrobeste (se face pasta).
Se da cascavalul prin razatoare.
Se amesteca ouale cu usturoiul, cu Ceva Fin Cremos cu verdeață de la Delaco, cu untul si cu 100 g de cascaval Rucar - Delaco ras.
Dupa ce s-au fiert, cartofii se scurg bine si se amesteca intr-o tava cu toata compozitia preparata mai sus. Dupa ce i-am amestecat bine, pe deasupra se presara cealalta suta de grame de cascaval Rucar-Delaco, ras.
Se baga tava la cuptor, pana ce cartofii prind o crusta aurie.
* Aceasta reteta poate sa fie preparata cu sau fara usturoi, dupa gust. Mie personal imi place foarte mult usturoiul.
Cartofii la cuptor cu cascaval se servesc calzi, proaspat scosi din cuptor, condimentati cu sare si piper dupa gust.
Pofta buna! :)
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii