Cartofii la cuptor cu crema de branza si cascaval sunt pur si simplu deliciosi. Se prepara foarte usor si pot fi serviti ca atare sau ca si garnitura.
Se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert.
Intre timp, se bat cele doua oua, se curata usturoiul si se zdrobeste (se face pasta).
Se da cascavalul prin razatoare.
Se amesteca ouale cu usturoiul, cu Ceva Fin Cremos cu verdeață de la Delaco, cu untul si cu 100 g de cascaval Rucar - Delaco ras.
Dupa ce s-au fiert, cartofii se scurg bine si se amesteca intr-o tava cu toata compozitia preparata mai sus. Dupa ce i-am amestecat bine, pe deasupra se presara cealalta suta de grame de cascaval Rucar-Delaco, ras.
Se baga tava la cuptor, pana ce cartofii prind o crusta aurie.
* Aceasta reteta poate sa fie preparata cu sau fara usturoi, dupa gust. Mie personal imi place foarte mult usturoiul.
Cartofii la cuptor cu cascaval se servesc calzi, proaspat scosi din cuptor, condimentati cu sare si piper dupa gust.
Pofta buna! :)
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de brad
Comentarii