Cartofii la cuptor cu crema de branza si cascaval sunt pur si simplu deliciosi. Se prepara foarte usor si pot fi serviti ca atare sau ca si garnitura.
Se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert.
Intre timp, se bat cele doua oua, se curata usturoiul si se zdrobeste (se face pasta).
Se da cascavalul prin razatoare.
Se amesteca ouale cu usturoiul, cu Ceva Fin Cremos cu verdeață de la Delaco, cu untul si cu 100 g de cascaval Rucar - Delaco ras.
Dupa ce s-au fiert, cartofii se scurg bine si se amesteca intr-o tava cu toata compozitia preparata mai sus. Dupa ce i-am amestecat bine, pe deasupra se presara cealalta suta de grame de cascaval Rucar-Delaco, ras.
Se baga tava la cuptor, pana ce cartofii prind o crusta aurie.
* Aceasta reteta poate sa fie preparata cu sau fara usturoi, dupa gust. Mie personal imi place foarte mult usturoiul.
Cartofii la cuptor cu cascaval se servesc calzi, proaspat scosi din cuptor, condimentati cu sare si piper dupa gust.
Pofta buna! :)
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii