Cartofii prajiti spiromati este o mancare de cartofi foarte simpla si delicioasa. Se curata cartofii de coaja, se spala bine si se pun pe un servet sa absoarba apa.
Cartofii prajiti spiromati este o mancare de cartofi foarte simpla si delicioasa. Se curata cartofii de coaja, se spala bine si se pun pe un servet sa absoarba apa. Cu ajutorul masinii de taiat spiromat cartofii se taie foarte subtire. Se incinge uleiul si se pun cartofii sa se prajeasca.Pe masura ce se rumenesc, se scot, se sareaza si se pun pe o farfurie de metal sau intr-o cratita, in cuptor, sa stea la cald pana se servesc la masa.
Cartofii prajiti spiromati se servesc calzi.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii