Cartofi sote

Cartoful sote este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Cartofii se spala si se fierb in coaja in apa cu sare. Dupa fierbere, se scurg de apa, se curata de coaja.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • cartofi - 1 kg
  • ulei - 100 ml
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Cartoful sote este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Cartofii se spala si se fierb in coaja in apa cu sare. Dupa fierbere, se scurg de apa, se curata de coaja si se taie felii. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se inabusa in ulei cu 100 ml apa. Se adauga jumatate din cantitatea de patrunjel verde.

Cartofii sote se servesc calzi, cu patrunjel verde deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori