Cartoful sote este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Cartofii se spala si se fierb in coaja in apa cu sare. Dupa fierbere, se scurg de apa, se curata de coaja.
Cartoful sote este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Cartofii se spala si se fierb in coaja in apa cu sare. Dupa fierbere, se scurg de apa, se curata de coaja si se taie felii. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se inabusa in ulei cu 100 ml apa. Se adauga jumatate din cantitatea de patrunjel verde.
Cartofii sote se servesc calzi, cu patrunjel verde deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii