Chiftelele de cartofi si branza sunt o alternativa la chiftelele de carne, fiind parca mai fragede, cu un gust mai subtil.
Pentru chiftelele de cartofi cu branza se fierb cartofii, se curata si se trec prin sita sau prin masina de tocat carne, se amesteca cu ouale batute ca pentru omleta, branza rasa, faina, sare si putin piper.
Se mai pot adauga si alte verdeturi in chiftele, vor da un plus de aroma.
Din aceasta pasta se formeaza chiftele cat o nuca, aceste chiftele se tavalesc prin faina de malai, si se prajesc pe ambele parti in untura fierbinte.
Chiftelele de cartofi cu branza se servesc calde alaturi de cascaval sau tuica.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii