Chiftelele din cartofi cu mazare soté sunt mancaruri de cartofi delicioase ce pot fi servite ca si aperitive. Cartofii se spala, se introduc in apa cu sare.
Chiftelele din cartofi cu mazare soté sunt mancaruri de cartofi delicioase ce pot fi servite ca si aperitive. Cartofii se spala, se introduc in apa cu sare, se fierb in coaja, se scurg, se curata si se dau prin masina de tocat. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Mazarea proaspata se curata, se spala, se fierbe si se scurge de lichid. (Mazarea conservata se scurge de lichid si se spala sub jet de apa rece). Cartofii se framanta cu 100 g faina si cu ouale si se portioneaza in bucati egale. Se modeleaza cu faina sub forma de chiftele si se prajesc in ulei. Mazarea se soteaza in unt; se adauga sare si zahar.
Chiftelele din cartofi cu mazare soté se servesc calzi.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii