Chiftelele din cartofi cu mazare soté sunt mancaruri de cartofi delicioase ce pot fi servite ca si aperitive. Cartofii se spala, se introduc in apa cu sare.
Chiftelele din cartofi cu mazare soté sunt mancaruri de cartofi delicioase ce pot fi servite ca si aperitive. Cartofii se spala, se introduc in apa cu sare, se fierb in coaja, se scurg, se curata si se dau prin masina de tocat. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Mazarea proaspata se curata, se spala, se fierbe si se scurge de lichid. (Mazarea conservata se scurge de lichid si se spala sub jet de apa rece). Cartofii se framanta cu 100 g faina si cu ouale si se portioneaza in bucati egale. Se modeleaza cu faina sub forma de chiftele si se prajesc in ulei. Mazarea se soteaza in unt; se adauga sare si zahar.
Chiftelele din cartofi cu mazare soté se servesc calzi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSe taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se...
Pui surprizaPentru ciulama de ciuperci ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. In cazul folosirii...
Ciulama cu ciuperciCiulama de ciuperci si usturoi este o mancare de post sanatoasa si delicioasa. Se curata ceapa si se spala apoi se toaca...
Ciulama de ciuperci si usturoi de postHribi cu usturoi este o ciulama de ciuperci delicioasa. 1 kg hribi curatati si bine spalati se taie fidelute, se pun la calit...
Hribi cu usturoiIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii