Chiftelele din cartofi cu mazare soté sunt mancaruri de cartofi delicioase ce pot fi servite ca si aperitive. Cartofii se spala, se introduc in apa cu sare.
Chiftelele din cartofi cu mazare soté sunt mancaruri de cartofi delicioase ce pot fi servite ca si aperitive. Cartofii se spala, se introduc in apa cu sare, se fierb in coaja, se scurg, se curata si se dau prin masina de tocat. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Mazarea proaspata se curata, se spala, se fierbe si se scurge de lichid. (Mazarea conservata se scurge de lichid si se spala sub jet de apa rece). Cartofii se framanta cu 100 g faina si cu ouale si se portioneaza in bucati egale. Se modeleaza cu faina sub forma de chiftele si se prajesc in ulei. Mazarea se soteaza in unt; se adauga sare si zahar.
Chiftelele din cartofi cu mazare soté se servesc calzi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii