Ciulama de cartofi cu branza este o mancare de cartofi delicioasa si consistenta. Se curata cartofii, se taie feli rotunde mai grosute si se fierb in apa cu sare.
Ciulama de cartofi cu branza este o mancare de cartofi delicioasa si consistenta. Se curata cartofii, se taie feli rotunde mai grosute si se fierb in apa cu sare, fara sa se sfarame. Separat se face un sos alb, dintr-o lingura de untura si faina, care se stinge cu apa in care au fiert cartofii. Se adauga branza rasa. Se toarna sosul peste cartofii scursi de apa si se da cateva minute la cuptor.
Ciulamaua de cartofi se serveste calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii