Din 1/2 kilogram de cartofi se face piure (cartofii se pun la copt, se rup in doua si cu o lingurita de scoate miezul, se freaca cat e fierbinte cu o
Din 1/2 kilogram de cartofi se face piure (cartofii se pun la copt, se rup in doua si cu o lingurita de scoate miezul, se freaca cat e fierbinte cu o lingura de lemn, se adauga sare, piper, 50 gr. unt; se amesteca mereu si apoi se adauga o ceasca de smantana si 2-3 galbenusuri.) Dupa ce s-a racorit se rastoarna pasta pe fund, se imparte in bucati de marime egala, si din fiecare bucata se fac mici crochete, de grosimea carnatilor obisnuiti si lungi cat degetul. Se dau prin faina, apoi in ou batut cu putin ulei si, in sfarsit, in pesmete. Se prajesc in untura fierbinte. Se servesc cu orice legume.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii