Se fierb cartofii in coaja,se curata,se trec prin masina de tocat si se amesteca cu faina,grisul,oul,un praf de sare si cu zaharul.Se framanta bine si
Se fierb cartofii in coaja,se curata,se trec prin masina de tocat si se amesteca cu faina,grisul,oul,un praf de sare si cu zaharul.Se framanta bine si se aduna aluatul in gramada,apoi se lasa in repaus o jumatate de ora.Se intinde o foaie mai groasa,se taie patrate,pe fiecare patrat se pune in mijloc o pruna fara sambure,apoi se aduna aluatul in jurul prunei,dandu-i forma rotunda.Se pune un vas cu apa si sare sa fiarba si cand clocoteste se pun galustele si se lasa sa fiarba bine,circa 20minute.Se scot cu lingura cu gauri,se aseaza pe un plarou cald,se toarna peste tot unt fierbinte amestecat cu pesmet si zahar.
Se servesc calde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii