Spalam cartofii si ii fierbem timp de 30 de minute, pana se inmoaie. Indepartam pielita de pe crenvursti si ii taiem in rondele marunte. Clatim patrun
Spalam cartofii si ii fierbem timp de 30 de minute, pana se inmoaie. Indepartam pielita de pe crenvursti si ii taiem in rondele marunte. Clatim patrunjelul si il taiem marunt. Incingem uleiul, iar crenvurstii ii prajim in el, timp de 4-5 minute. Ii scoatem afara si ii lasam sa se raceasca. Cartofii ii decojim cat sunt inca calzi si ii zdrobim. Adaugam crenvurstii, cascavalul ras, galbenusurile de ou, patrunjelul, un varf de cutit de nucsoara si vegeta. Amestecam bine. Din aceasta pasta pregatim crochete rotunde, le turtim putin, pana obtinem un cerc de diametru de 5-6 cm. Le dam prin faina, prin ou cu un varf de cutit de sare, prin pesmet si le prajim in ulei fierbinte din abundenta.
Alte retete mancare recomandate
Ciuperci umplute
Ardei umpluti
Sos tartar
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii