Spalam cartofii si ii fierbem timp de 30 de minute, pana se inmoaie. Indepartam pielita de pe crenvursti si ii taiem in rondele marunte. Clatim patrun
Spalam cartofii si ii fierbem timp de 30 de minute, pana se inmoaie. Indepartam pielita de pe crenvursti si ii taiem in rondele marunte. Clatim patrunjelul si il taiem marunt. Incingem uleiul, iar crenvurstii ii prajim in el, timp de 4-5 minute. Ii scoatem afara si ii lasam sa se raceasca. Cartofii ii decojim cat sunt inca calzi si ii zdrobim. Adaugam crenvurstii, cascavalul ras, galbenusurile de ou, patrunjelul, un varf de cutit de nucsoara si vegeta. Amestecam bine. Din aceasta pasta pregatim crochete rotunde, le turtim putin, pana obtinem un cerc de diametru de 5-6 cm. Le dam prin faina, prin ou cu un varf de cutit de sare, prin pesmet si le prajim in ulei fierbinte din abundenta.
Alte retete mancare recomandate
Ciuperci umplute
Ardei umpluti
Sos tartar

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii