In laptele fiert si racit se dizolva drojdie de bere. Se amesteca apoi cu putina faina, se adauga cartofii fierti si dati prin masina de carne, sare,
In laptele fiert si racit se dizolva drojdie de bere. Se amesteca apoi cu putina faina, se adauga cartofii fierti si dati prin masina de carne, sare, 1-2 oua. Se framinta bine si se face o coca mai tare. Se lasa la dospit. Se intinde apoi o foaie groasa cam de ½ cm. Pe jumatate din foaie se asaza din loc in loc, gramajoare de sunca sau parizer taiate marunt. Se intoarce cealalta jumatate de foaie peste cea cu gramajoarele. Se taie cu un pahar si se prajesc in ulei sau in grasime incinsa. Gogoselele de cartofi se pot servi ca aperitiv sau ca garnitura la fripturi, soteuri etc. Umplutura se poate prepara si din ciuperci, zarzavat, mazare, carne etc. se pot prepara gogosele neumplute din aceeasi coca mai moale, care se ia cu lingurita si se prajeste in grasime multa.
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macFructul toamnei preparat pentru deserturi delicioase!
Serbet din smochineBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii