Pentru gratin de cartofi la cuptor cu oua si branzeturi se curata si se feliaza cartofii si ouale. Se unge cu unt un vas de Jena, se cladeste compozitia
Pentru gratin de cartofi la cuptor cu oua si branzeturi se curata si se feliaza cartofii si ouale. Se unge cu unt un vas de Jena, se cladeste compozitia : strat felli cartofi, felii oua, se presara 1/2 din branza rasa, 1/2 din condimente, strat felli cartofi, felii oua. Separat, se amesteca smantana cu usturoiul pisat fin si celelalte condimente. Se toarna peste straturi. . Se presara cu restul de branza rasa, mararul si un praf de boia rosie iute pentru contrast. Se introduce in cuptorul incins pentru cca 30 minute pana cand prinde o crusta aurie.
Se serveste fierbinte, cu smantana amestecata cu condimente la sosiera si marar proaspat tocat. O bere neagra rece acompaniaza fericit acest gratin. Pentru infometati, acest fel de mancare poate deveni o garnitura copioasa alaturi de o friptura la tava.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii