1. Se curata carnea de pielite si tendoane, se spala, se scurge de apa iar apoi se taie in bucatele. 2. Se toaca prin masina de tocat cu sita marunta,
1. Se curata carnea de pielite si tendoane, se spala, se scurge de apa iar apoi se taie in bucatele.
2. Se toaca prin masina de tocat cu sita marunta, carnea impreuna cu ceapa si usturoiul.
3. Se trece carnea de doua ori prin masina de tocat, iar apoi se pune intr-un castron mare.
4. Se adauga sosul Worcester, zaharul, galbenusul, jumatate din legatura de patrunjel tocat marunt, sarea si piperul.
5. Se amesteca bine, iar apoi se pune castronul in frigider pentru cateva ore (este recomandat sa stea pe perioada noptii)
6. Se formeaza din carnea tocata, chifle de circa 4 cm, dupa care se tocesc.
7. Chiftelele astfel pregatite se pun pe gratar sau in tigaie si se frig bine pe ambele parti.
8. Taiati chiflele in doua, ungeti daca doriti cu maioneza si asezati chifteaua de carne fripta.
9. Peste chifteaua de carne puneti felii de rosii, salata, ceapa, iar apoi mustar, ketchup si maioneza dupa gust.
10. Se pune partea deasupra a chiflei.
Se serveste cald.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii