Hamburger cu carne de vita

1. Se curata carnea de pielite si tendoane, se spala, se scurge de apa iar apoi se taie in bucatele. 2. Se toaca prin masina de tocat cu sita marunta,

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de vita
  • chifle
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita mustar cu hrean
  • 1 lingurita sos Worcester
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 galbenus de ou
  • salata
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • piper
  • maioneza
  • ceapa
  • ketchup
  • rosii
  • ceapa rosie

Mod de preparare

1. Se curata carnea de pielite si tendoane, se spala, se scurge de apa iar apoi se taie in bucatele.

2. Se toaca prin masina de tocat cu sita marunta, carnea impreuna cu ceapa si usturoiul.

3. Se trece carnea de doua ori prin masina de tocat, iar apoi se pune intr-un castron mare.

4. Se adauga sosul Worcester, zaharul, galbenusul, jumatate din legatura de patrunjel tocat marunt, sarea si piperul.

5. Se amesteca bine, iar apoi se pune castronul in frigider pentru cateva ore (este recomandat sa stea pe perioada noptii)

6. Se formeaza din carnea tocata, chifle de circa 4 cm, dupa care se tocesc.

7. Chiftelele astfel pregatite se pun pe gratar sau in tigaie si se frig bine pe ambele parti.

8. Taiati chiflele in doua, ungeti daca doriti cu maioneza si asezati chifteaua de carne fripta.

9. Peste chifteaua de carne puneti felii de rosii, salata, ceapa, iar apoi mustar, ketchup si maioneza dupa gust.

10. Se pune partea deasupra a chiflei.
Se serveste cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Ciorba de loboda cu franjuri de ou

Ciorba de loboda cu franjuri de ou

Ador să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...

Ciorba de loboda cu franjuri de ou
Samosa cu cartofi

Samosa cu cartofi

Samosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...

Samosa cu cartofi
Cele mai apreciate rețete
Pandispan cu rahat
1
Prajituri

Pandispan cu rahat

N-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...

Pandispan cu rahat
Tarta de post cu ciuperci
2
Aperitive cu ciuperci

Tarta de post cu ciuperci

Aluatul este un aluat de tarta, dar fara oua : o cana de apa, 150 g margarina, o lingurita de sare, o lingura de praf de...

Tarta de post cu ciuperci
Prajitura foaie peste foaie
3
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Placinta cu mere
4
Prajituri

Placinta cu mere

Ne place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...

Placinta cu mere
Supa ungureasca de chimen
5
Supe de legume

Supa ungureasca de chimen

Supa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...

Supa ungureasca de chimen
Parteneri
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...

Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Un Dulce de Post cu Foi de Placinta
ReteteCulinare.RO

Un Dulce de Post cu Foi de Placinta

Un Dulce de Post cu Foi de Placinta