Se taie ceapa felioare subtiri,rosiile se curata de pielite si seminte si se taie cubulete,ardeii se taie ca taiteii si se pun toate intr-o cratita,cu
Se taie ceapa felioare subtiri,rosiile se curata de pielite si seminte si se taie cubulete,ardeii se taie ca taiteii si se pun toate intr-o cratita,cu 4 linguri ulei,pe foc mic,sa se inmoaie bine,pana incep sa se rumeneasca.Se adauga cartofii taiati bucati nu prea mari,patrunjelul si mararul verde tocate,frunza de dafin,maslinele si apa cat sa le acopere.Se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba incet,la foc mic.Cand cartofii sunt aproape fierti,se toarna sosul de rosii,vinul se introduce cratita in cuptor,sa mai fiarba si sa scada,dar nu prea mult,deoarece sosul este delicios.
Dupa cum ai chef azi;rece sau cald?
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii