Iahnia de cartofi cu ceapa si patrunjel este o mancare de cartofi delicioasa. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt.
Iahnia de cartofi cu ceapa si patrunjel este o mancare de cartofi delicioasa. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Patrunjelul verde se spala, se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Cartofii se inabusa in 250 ml apa si 75 ml ulei si se aseaza pe un platou. in 25 ml ulei si 50 ml apa se inabusa ceapa in care s-a adaugat boia de ardei si 500 ml apa. Se fierb 5-7 minute, apoi se adauga cartofii si se continua fierberea. Spre sfarsit, se pune pasta de tomate, se presara sarea si se mai fierbe 5 minute. Se ia vasul de pe foc si la iahnia de cartofi se adauga patrunjel verde.
Iahnia de cartofi cu ceapa si patrunjel se serveste cald sau rece.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii