Niste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Curatam cartofii de coaja si ii dam pe razatoarea mare.
Adaugam un ou, un praf de sare, 1 legatura de patrunjel verde tocata marunt si 100 g faina alba.
Framantam aluatul rezultand un aluat usor lipicios.
*In cazul in care aluatul este foarte lipicios, mai adaugam putina faina.*
Sunca o taiem marunt iar mozzarella cubulete de marime medie.
Din aluatul de mai sus, formam bilute de marime medie.
Formam placintelele in felul urmator :
Luam o mingiuta pe care o aplatizam cu ajutorul palmelor, asezam o bucatica de mozzarella si felii de sunca iar deasupra asezam o alta bucata de aluat, apasand pe margini foarte bine.
Incingem o tigaie teflonata si prajim placintelele pe fiecare parte cate 2-3 minute.
Noi am servit cu guacamole, insa sunt foarte delicioase dimineata alaturi de un iaurt.
Pofta buna !
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste prima oara cand fac prajitura aceasta si este grozava langa o ceasca de cafea ! Ps: Mai am de invatat la capitolul...
Foi de miere de albinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii