Niste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Curatam cartofii de coaja si ii dam pe razatoarea mare.
Adaugam un ou, un praf de sare, 1 legatura de patrunjel verde tocata marunt si 100 g faina alba.
Framantam aluatul rezultand un aluat usor lipicios.
*In cazul in care aluatul este foarte lipicios, mai adaugam putina faina.*
Sunca o taiem marunt iar mozzarella cubulete de marime medie.
Din aluatul de mai sus, formam bilute de marime medie.
Formam placintelele in felul urmator :
Luam o mingiuta pe care o aplatizam cu ajutorul palmelor, asezam o bucatica de mozzarella si felii de sunca iar deasupra asezam o alta bucata de aluat, apasand pe margini foarte bine.
Incingem o tigaie teflonata si prajim placintelele pe fiecare parte cate 2-3 minute.
Noi am servit cu guacamole, insa sunt foarte delicioase dimineata alaturi de un iaurt.
Pofta buna !
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii