Muschiul se gaureste pe lungime cu un cutit ascutit si se umple cu cirnati afumati. Separat se face un sos din untdelemn, usturoi zdrobit, sare si pi
Muschiul se gaureste pe lungime cu un cutit ascutit si se umple cu cirnati afumati. Separat se face un sos din untdelemn, usturoi zdrobit, sare si piper, nucsoara macinata si busuioc si se unge muschiul cu el, dupa care se introduce la cuptor pentru 45 min.
Se serveste taiat felii, cu cartofi pai si muraturi
Alte retete recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii