Reţetă de preparare a papanaşilor cu cartofi

Reţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasi deliciosi cu cartofi cartofii cruzi curatati de coaja se dau repede pe razatoare ca sa nu se innegreasca, se pun intr-o cratita sau castron.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 500 g cartofi
  • 1/2 pahar faina
  • 25 g drojdie
  • 2 linguri grasime
  • 1 lingura unt

Mod de preparare

Pentru papanasi deliciosi cu cartofi cartofii cruzi curatati de coaja se dau repede pe razatoare ca sa nu se innegreasca, se pun intr-o cratita sau castron se adauga drojdie de bere muiata in 1/4 pahar de apa rece, se sareaza, se pune faina (se poate adauga 1 ou). Toate acestea se freaca bine si se pun la loc cald sa creasca. Se iau apoi papanasii cu lingura imbibata in grasime si se prajesc in tigaie in grasime foarte bine incinsa.


Se servesc fierbinti cu smantana sau cu unt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci