Patatas a lo pobre

Se lasa cartofii intr-un vas cu apa, timp de 20 minute. Se incalzeste uleiul intr-un vas mare, se adauga cartofii sarati. Se lasa la foc mare timp de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • un ardei verde
  • taiat fisii
  • o ceapa
  • taiata mare
  • 1/2 litru ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Se lasa cartofii intr-un vas cu apa, timp de 20 minute. Se incalzeste uleiul intr-un vas mare, se adauga cartofii sarati. Se lasa la foc mare timp de cinci minute, intorcind cartofii, dupa care se face focul mic. Se acopera vasul si se lasa la prajit zece minute. Se adauga ardeii si ceapa si se mai lasa zece minute. Se verifica din cind in cind sa nu se lipeasca de vas cartofii. Cartofii sint gata cind au fiert si au devenit usor crocanti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci