Pentru perisoare de cartofi cu sunca si smantana se fierb cartofii in coaja, se curata si se trec reci prin masina de tocat. Se amesteca cu pesmetul inabusit in unt.
Pentru perisoare de cartofi cu sunca si smantana se fierb cartofii in coaja, se curata si se trec reci prin masina de tocat. Se amesteca cu pesmetul inabusit in unt, apoi cu smantana, sarea, oul, sunca tocata (cu cutitul) si faina. Se face un aluat din care se formeaza un sul lung. Se taie bucati si se formeaza perisoare. Se asaza una linga alta intr-o tava cu putin ulei si se dau la cuptor.
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaPentru că la începutul acestei toamne am pregătit niște roșii deshidratate, în ulei, le-am testat gustul în niște...
Cosulete aperitiv din aluat foietaj cu rosii deshidratate, gogosari, carnati si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO combinatie de arome si texturi surprinzator de buna, cu parfum de toamna.
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutuiUn aperitiv cu castraveti murati deliciosi
Cordon bleu cu castraveti muratiO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului. Pofta buna!
Cheesecake cu capsuniDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii