Piept de pui in lapte

Pieptul 1 bucata de 150 de gr sau 2 echivalent in greutate – nu se bate –se pune in tigae in unt si se rumeneste pe ambele parti circa 2

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui in lapte

Ingrediente

  • Piept pui file dezosat 150 gr
  • Lapte 100 ml
  • Unt 40 gr
  • Sare 2 gr
  • Piper 2 gr
  • Condiment

Mod de preparare

Pieptul 1 bucata de 150 de gr sau 2 echivalent in greutate – nu se bate –se pune in tigae in unt si se rumeneste pe ambele parti circa 2 minute – se adauga laptele si se lasa la foc min-mediu circa 5 minute pana se coace carnea –trebuie intoarsa pe ambele parti pt a fi patrunsa bine –se condimenteaza cu sare si piper .

!!! atentie la foc ca se poate taia sosul de lapte sau sa se arda untul.

Cand este carnea coapta se pune in farfurie cu garnitura aleasa si se presara condimentul .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci