Pentru rosti din cartofi cu pastarnac si morcovi se taie cartofii in jumatati si se fier in apa clocotita 8-10 minute. Se scurg si se racesc.
Pentru rosti din cartofi cu pastarnac si morcovi se taie cartofii in jumatati si se fier in apa clocotita 8-10 minute. Se scurg si se racesc. Dati cartofii, morcovii si pastarnacul prin razatoarea mare. Amestecati legumele cu oul si asezonati. Se incinge uleiul si se toarna tot amestecul cu lingura in tigaie. Se prajeste la foc mic 6-7 minute pana ce baza este facuta. Se deslipeste amestecul din tigaie, apoi se pune o farfurie deasupra si se rastoarna. Se pune cealalta parde a amestecului din nou in tigaie si se prajeste tot 6-7 minute. Se orneaza cu frunze de partunjel.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiDeserturi de vara Retete dietetice
Clatite cu capsuni si ciocolataPrajitura Carpati este una dintre prajiturile care erau prezente pe masa in zilele de sarbatoare atunci cand eram mica. Desi...
Prajitura CarpatiRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puicoltunasii sunt un desert obligatorui in meniul oricarui copil. Fie ca ii prepari cu cirese, capsuni, caise sau prune, ei...
Coltunasi cu cireseReteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuni
Comentarii