Sufleul de cartofi simplu este o mancare de cartofi delicioasa si poate si servita si ca si aperitiv. Cartofii se spala, se decojesc, se spala din nou, se scurg.
Sufleul de cartofi simplu este o mancare de cartofi delicioasa si poate si servita si ca si aperitiv. Cartofii se spala, se decojesc, se spala din nou, se scurg si se rad intr-uncastron (pe partea fina a razatoarei). Ceapa se curata, se spala si se rade. Ouale se spala si se bat cu telul; se adauga sare. Uleiul se pune la incins. Aluatul se ia cu lingura, se modeleaza in forma de rondele cat mai subtiri si se pune la prajit in ulei. Se rumenesc crocant, cate trei minute pe fiecare parte. Se scot din tigaie, se lasa la scurs si se servesc imediat.
Locuitorii de pe Rhin consuma sufleul de cartofi simplu cu marmelada de mere. Se mai poate servi cu felii de paine neagra unse cu unt.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaProfitam de fructele de sezon si pe langa o prajitura sau un tortulet bun cu cirese, pregatim si gem de cirese! :X
Gem de ciresePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii