Sufleul de cartofi simplu este o mancare de cartofi delicioasa si poate si servita si ca si aperitiv. Cartofii se spala, se decojesc, se spala din nou, se scurg.
Sufleul de cartofi simplu este o mancare de cartofi delicioasa si poate si servita si ca si aperitiv. Cartofii se spala, se decojesc, se spala din nou, se scurg si se rad intr-uncastron (pe partea fina a razatoarei). Ceapa se curata, se spala si se rade. Ouale se spala si se bat cu telul; se adauga sare. Uleiul se pune la incins. Aluatul se ia cu lingura, se modeleaza in forma de rondele cat mai subtiri si se pune la prajit in ulei. Se rumenesc crocant, cate trei minute pe fiecare parte. Se scot din tigaie, se lasa la scurs si se servesc imediat.
Locuitorii de pe Rhin consuma sufleul de cartofi simplu cu marmelada de mere. Se mai poate servi cu felii de paine neagra unse cu unt.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii