Sufleul de cartofi simplu este o mancare de cartofi delicioasa si poate si servita si ca si aperitiv. Cartofii se spala, se decojesc, se spala din nou, se scurg.
Sufleul de cartofi simplu este o mancare de cartofi delicioasa si poate si servita si ca si aperitiv. Cartofii se spala, se decojesc, se spala din nou, se scurg si se rad intr-uncastron (pe partea fina a razatoarei). Ceapa se curata, se spala si se rade. Ouale se spala si se bat cu telul; se adauga sare. Uleiul se pune la incins. Aluatul se ia cu lingura, se modeleaza in forma de rondele cat mai subtiri si se pune la prajit in ulei. Se rumenesc crocant, cate trei minute pe fiecare parte. Se scot din tigaie, se lasa la scurs si se servesc imediat.
Locuitorii de pe Rhin consuma sufleul de cartofi simplu cu marmelada de mere. Se mai poate servi cu felii de paine neagra unse cu unt.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii