Taglliatele boscaiola

Se pun pastele la fiert, intre timp ne facem de treaba cu sosul se pune untul la incins dupa ce sa incins se adauga ciupercile tocate marunt si se las

Timp pregatire
12 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru o persoana: 100 g tagliatele
  • 20 g unt
  • smantana 30 g
  • ciuperci 2 potrivite
  • bacon 30 g
  • sare si piper alb

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert, intre timp ne facem de treaba cu sosul se pune untul la incins dupa ce sa incins se adauga ciupercile tocate marunt si se lasa 2 minute sa se inmoaie. Se adauga si baconul la fel tocat ca si ciupercile in 2-3 minute; ar trebui sa fie trase asa ca e timpul sa adaugam si smantana (smantana de gatit) si dam focul mic porivim de gust cu sare si piper. Scurgem pastele din zeama in care au fiert si le punem in sos, mai lasam sa fiarba la foc mic 1-2 minute sa-si ia gust. NOTA: pastele se fierb aldente.
calda cu parmezan ras

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori