Omleta spaniola cu cartofi se poate servi la mic dejun sau chiar si la pranz. Este o mancare de cartofi delicioasa pe care o pot manca si vegetarienii.
Omleta spaniola cu cartofi se poate servi la mic dejun sau chiar si la pranz. Este o mancare de cartofi delicioasa pe care o pot manca si vegetarienii.
Intai se taie cartofii in cuburi mici.
Se pune uleiul in tigaie si cand s-a infierbantat se pun cartofii. Cand sunt aproape prajiti,se adauga ceapa. Acum se poate adauga si sarea. Se mai prajeste putin pana se rumenesc si se adauga ouale batute. Cand s-au prajit pe o parte, aluneca usor omleta intr-o farfurie si intoarcea cu partea nefacuta in tigaie. Se mai tine putin pana se rumeneste si se serveste.
Omleta spaniola cu cartofi se serveste cald.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii