Foarte usor de preparat si deosebit de hranitoare sunt briosele cu cascaval Sofia de la Delaco. Incepi prin a taia cascavalul cubulete si ceapa cat poti de marunt. Apoi toci mararul si feliezi subtiri ciupercile.
Foarte usor de preparat si deosebit de hranitoare sunt briosele cu cascaval Sofia de la Delaco.
Incepi prin a taia cascavalul cubulete si ceapa cat poti de marunt. Apoi toci mararul si feliezi subtiri ciupercile. Dupa ce ai batut bine ouale cu laptele si uleiul, adaugi toate ingredientele pregatite mai devreme.
Toata compozitia se toarna peste faina si praful de copt, amestecand bine pana se omogenizeaza.
Intre timp pregatesti o tava cu hartie de copt pe care asezi formele de briose, unse cu putin ulei.
Umpli fiecare forma cu compozitia pregatita, insa lasa spatiu de un deget intre marginea formei si compozitie, pentru ca briosele sa creasca frumos.
Totul se pune la cuptor timp de 35-45 de minute, pana briosele se rumenesc frumos.
Pofta buna!
Briosele cu cascaval Sofia si ciuperci sunt gustari rapide, delicioase, ce le poti servi ca aperitive la petreceri sau de sarbatori.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii