Buletele de ciuperci su sos de rosii sunt o cina usoara, care nu necesita extra deproteine si se face si fara extra de efort.
Se calesc ciupercile taiate in putin unt si cu ceapa tocata, pana scade toata zeama. Restul de unt se incalzeste, se adauga faina, se stinge cu lapte si se amesteca pana se obtine un sos gros. Se adauga cascaval ras, ciupercile, sare si piper. Dupa ce amestecul se raceste, se adauga 2 oua si se formeaza bulete. Se dau prin ou batut si pesmet, apoi se prajesc in ulei incins pana devin aurii.
Buletele de ciuperci se servesc cu sos picant de rosii, format din suc de rosii si usturoi.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii