Bulete de ciuperci cu sos de rosii

Buletele de ciuperci su sos de rosii sunt o cina usoara, care nu necesita extra deproteine si se face si fara extra de efort.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr ciuperci
  • 3 oua
  • 75 gr unt
  • 75 gr faina
  • 1 ceapa
  • pesmet
  • 1 lingurita cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 500 ml suc de rosii
  • usturoi

Mod de preparare

Se calesc ciupercile taiate in putin unt si cu ceapa tocata, pana scade toata zeama. Restul de unt se incalzeste, se adauga faina, se stinge cu lapte si se amesteca pana se obtine un sos gros. Se adauga cascaval ras, ciupercile, sare si piper. Dupa ce amestecul se raceste, se adauga 2 oua si se formeaza bulete. Se dau prin ou batut si pesmet, apoi se prajesc in ulei incins pana devin aurii.


Buletele de ciuperci se servesc cu sos picant de rosii, format din suc de rosii si usturoi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci