Curatati vineciorii de frunze si pamant, spalati-i si lasati-i la scurs pe un servet. Prajiti-i intregi in ulei, pe toate partile. Scoateti-i intr-o
Curatati vineciorii de frunze si pamant, spalati-i si lasati-i la scurs pe un servet. Prajiti-i intregi in ulei, pe toate partile. Scoateti-i intr-o farfurie si patrati-i la cald. Curatati usturoiul si pisati-l cat mai marunt. Amestecati-l cu zeama de lamaie, uleiul ramas, patrunjelul tocat marunt, sare si piper, dupa gust. Turnati acest amestec peste bureti si amestecati-i cu o furculita pentru a fi cuprinsi uniform de sos.
Serviti-i cu mamaliguta.
Alte mancaruri cu ciuperci:
Ciuperci umplute Ciuperci la cuptor Ciulama de ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii