Carne de pui cu ciuperci

Pentru carnea de pui cu ciuperci, carnea se pune la fiert cu doi litri de apa, sare, ceapa si morcov. Dupa ce a fiert carnea, o scurgem de supa si o asezam intr-un vas.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg pulpe de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 cub de supa instant
  • sare
  • piper
  • o cutie de ciuperci
  • o legatura de verdeata
  • 200 g smantana
  • trei catei de usturoi
  • faina alba
  • o cana de supa
  • doua galbenusuri.

Mod de preparare

Pentru carnea de pui cu ciuperci, carnea se pune la fiert cu doi litri de apa, sare, ceapa si morcov. Dupa ce a fiert carnea, o scurgem de supa si o asezam intr-un vas yena, uns cu unt. Punem peste carne, ciupercile tocate, iar peste ciuperci turnam un sos facut din trei catei de usturoi, o cana de supa, doua galbenusuri batute cu 200 g smantana si o lingura cu varf de faina alba, dupa care dam vasul la cuptor, timp de douazeci de minute.


Carnea de pui cu ciuperci se serveste cu piure de cartofi sau mamaliga.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci