Pentru carnea de pui cu ciuperci, carnea se pune la fiert cu doi litri de apa, sare, ceapa si morcov. Dupa ce a fiert carnea, o scurgem de supa si o asezam intr-un vas.
Pentru carnea de pui cu ciuperci, carnea se pune la fiert cu doi litri de apa, sare, ceapa si morcov. Dupa ce a fiert carnea, o scurgem de supa si o asezam intr-un vas yena, uns cu unt. Punem peste carne, ciupercile tocate, iar peste ciuperci turnam un sos facut din trei catei de usturoi, o cana de supa, doua galbenusuri batute cu 200 g smantana si o lingura cu varf de faina alba, dupa care dam vasul la cuptor, timp de douazeci de minute.
Carnea de pui cu ciuperci se serveste cu piure de cartofi sau mamaliga.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii