Checul cu bureti este un aperitiv delicios cu ciuperci. Ne trebuie 2 maini de bureti taiati marunt, o ceapa tocata si calita in 100 g unt sau margarina.
Checul cu bureti este un aperitiv delicios cu ciuperci. Ne trebuie 2 maini de bureti taiati marunt, o ceapa tocata si calita in 100 g unt sau margarina. Se taie ceapa marunt si se undeste in unt sau margarina. Se adauga buretii, branza, faina, galbenusurile si smantana. Albusurile se bat spuma si se adauga in compozitie. Se tapeteaza tava cu unt sau margarina si faina, apoi punem compozitia la copt la foc potrivit.
Checul cu bureti se serveste rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii