Curatam ciupercile de partea tare care a stat in parnint si se spala in mai multe ape, dupa ce s-au separat de codite. Cozile de ciuperci se spala, se
Curatam ciupercile de partea tare care a stat in parnint si se spala in mai multe ape, dupa ce s-au separat de codite. Cozile de ciuperci se spala, se toaca marunt, se amesteca cu galbenusul de ou crud, se sareaza si se pipereaza dupa gust, se amesteca cu verdeata tocata si se umplu ciupercile cu acest amestec.
Ciupercile umplute se asaza la.rind pe o tava mare, unsa cu o lingura de unt, se stoarce deasupra fiecarei ciuperci zeama de lamiie si se introduce tava in cuptorul cald.
Se lasa o jumatate de ora la foc potrivit, apoi se scot si se servesc, calde, ca aperitiv.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii