Ciuperci cu branza

Alegeti ciuperci albe, frumoase, cu palaria incomplet desfacuta, spalati-le sub jet de apa rece, apoi puneti-le intr-o tava la cuptor, indesate potriv

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15-20 ciuperci frumoase
  • 300 g branza de burduf
  • 100 g unt

Mod de preparare

Alegeti ciuperci albe, frumoase, cu palaria incomplet desfacuta, spalati-le sub jet de apa rece, apoi puneti-le intr-o tava la cuptor, indesate potrivit una in alta.

Separat, pregatiti umplutura frecand bine branza intr-un castron.

Cu aceasta umpleti ciupercile si dati tava la cuptorul fierbinte pentru 20 de minute.

Cand constatati ca ciupercile sunt bine inmuiate, puneti-le cu grija pe platou si stropiti-le cu amestecul

format din grasimea branzei si apa lasata de ciuperci.

Decorati-le cu frunze de patrunjel verde.
Pofta buna!

Alte retete cu ciuperci gasiti aici:

ciuperci cuptor

ciuperci umplute

ciulama de ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc