Alegeti ciuperci albe, frumoase, cu palaria incomplet desfacuta, spalati-le sub jet de apa rece, apoi puneti-le intr-o tava la cuptor, indesate potriv
Alegeti ciuperci albe, frumoase, cu palaria incomplet desfacuta, spalati-le sub jet de apa rece, apoi puneti-le intr-o tava la cuptor, indesate potrivit una in alta.
Separat, pregatiti umplutura frecand bine branza intr-un castron.
Cu aceasta umpleti ciupercile si dati tava la cuptorul fierbinte pentru 20 de minute.
Cand constatati ca ciupercile sunt bine inmuiate, puneti-le cu grija pe platou si stropiti-le cu amestecul
format din grasimea branzei si apa lasata de ciuperci.
Decorati-le cu frunze de patrunjel verde.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii