Se topesc 2 linguri de unt. Se adauga pesmetul si nucile. Se prajesc impreuna pana devin aurii. Se taie rosiile cuburi. Rosiile si ciupercile se i
Se topesc 2 linguri de unt.
Se adauga pesmetul si nucile.
Se prajesc impreuna pana devin aurii.
Se taie rosiile cuburi.
Rosiile si ciupercile se inabusesc in lingura de unt ramasa pana cand rosiile se inmoaie.
Intr-un vas rezistent la foc se aseaza jumatate din amestecul cu rosii, se presara maghiran, un strat din amestecul de nuci si pesmet.
Se repeta aceasta succesiune inca o data.
Se coace la 140 C pentru 30 minute.
Pofta buna!
Reteta Ciuperci cu nuci la cuptor propusa de ioan ana 5646
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii