Ciuperci cu sos de smintina si mirodenii

Se taie ceapa marunt, se prajeste, se pun ciupercile taiate peste ceapa, la care se adauga putina vegeta, sare, piper, cimbru. Se pune o cescuta cu ap

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o ceapa
  • ciuperci
  • mirodenii(cimbru
  • sare
  • piper
  • putin vegeta)
  • usturoi
  • smintina
  • marar
  • 2 oua

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt, se prajeste, se pun ciupercile taiate peste ceapa, la care se adauga putina vegeta, sare, piper, cimbru. Se pune o cescuta cu apa, cind scade se da la o parte. Se bat separat doua oua cu o lingura faina, se pun ciupercile la foc mic, se amesteca bine si se adauga ouale, amestecind continuu, 1 minut

Se da la o parte si se adauga doua linguri de smintina. Separat, se face mujdei de usturoi, se pune peste continut, se amesteca si, la sfirsit, se pune marar.
Se servesc cu mamaliguta sau simple

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori