Din malai, 1 litru de apa si sare, dupa gust, faceti o mamaliga vartoasa, apoi cand s-a mai racit, taiati-o in felii de circa 1 cm grosime. Curatati
Din malai, 1 litru de apa si sare, dupa gust, faceti o mamaliga vartoasa, apoi cand s-a mai racit, taiati-o in felii de circa 1 cm grosime. Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si taiati-le felii groase de circa 1 cm. Prajiti ciupercile in ulei pana cand se rumenesc bine pe ambele parti, apoi adaugati usturoiul, ceapa si verdeata spalate si tocate marunt. Acoperiti tigaia cu capac si lasati sa fiarba la foc mic 3-4 minute. La final, potriviti de sare si piper. Puneti feliile de mamaliga intr-o tava unsa cu ulei, deasupra acestora puneti ciupercile, iar peste ciuperci puneti rosiile cherry. Puneti tava la cuptor pentru 15 minute.
Serviti preparatul cald.
Alte retete:
Tocanita de pui Conopida la cuptor cu bacon Placinta cu dovleac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii