Ciupercile in sos de vin sunt usor de preparat. Gasiti aceasta mancare cu ciuperci pe culinar.ro, alaturi de multe alte retete cu ciuperci si legume.
Se curata si se spala ciupercile, apoi se scurg de apa si se taie feliute. Se caleste ceapa tocata marunt, impreuna cu morcovii dati pe razatoare, in unt. Se adauga apoi ciupercile, foile de dafin, cimbrul si se calesc la foc mic, pana se evapora toata zeama lasata de ciuperci. Se toarna vinul, se potriveste la gust de sare si piper si se mai lasa 10 minute la foc mic.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete cu ciuperci:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta
Ciuperci la cuptor
Ciuperci umplute

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii