Ciuperci la cuptor

Alegeti ciuperci mari si carnoase, taiati-le coditele, spalati-le si scurgeti-le de apa. Sarati putin partea interioara a ciupercilor. Tocati marunt

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9 ciuperci mari
  • sare
  • piper
  • patrunjel si ulei

Mod de preparare

Alegeti ciuperci mari si carnoase, taiati-le coditele, spalati-le si scurgeti-le de apa.

Sarati putin partea interioara a ciupercilor.

Tocati marunt coditele si resturile de ciuperci sfaramate, adaugati-le patrunjel tocat, sare si piper.

Omogenizati compozitia si cu aceasta umpleti ciupercile. Puneti-le intr-o tava, stropiti-le cu ulei si lasati-le la cuptor, cu foc potrivit, pentru 25-30 de minute.
Preparatul se serveste la dorinta: rece sau cald.

Aduceti preparatul la masa fierbinte, decorat cu patrunjel verde.

Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Tocanita cu ciuperci

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci