Alegeti ciuperci mari si carnoase, taiati-le coditele, spalati-le si scurgeti-le de apa. Sarati putin partea interioara a ciupercilor. Tocati marunt
Alegeti ciuperci mari si carnoase, taiati-le coditele, spalati-le si scurgeti-le de apa.
Sarati putin partea interioara a ciupercilor.
Tocati marunt coditele si resturile de ciuperci sfaramate, adaugati-le patrunjel tocat, sare si piper.
Omogenizati compozitia si cu aceasta umpleti ciupercile. Puneti-le intr-o tava, stropiti-le cu ulei si lasati-le la cuptor, cu foc potrivit, pentru 25-30 de minute.
Preparatul se serveste la dorinta: rece sau cald.
Aduceti preparatul la masa fierbinte, decorat cu patrunjel verde.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Tocanita cu ciuperci
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii