Ciupercile se curata de coaja/piele li se rup piciorusele, se curata si "evantaiul" din interior, se curata si piciorusele. Se spala cu apa rece. Se u
Ciupercile se curata de coaja/piele li se rup piciorusele, se curata si "evantaiul" din interior, se curata si piciorusele. Se spala cu apa rece.
Se unge o tava cu unt topit se pun ciupercutele cu gura in jos, se pun intre randuri piciorusele tocate marunt, marunt, se bat ouale spuma, se adauga laptele, uleiul si untul topit si se toarna pe deasupra ciupercutelor. Se mai adauga apa fiarta sau plata in asa fel incat nivelul lichidului din tava sa ajunga pana la jumatatea tavii insa sa nu acopere ciupercutele.
Se presara pe deasupra mararul si patrunjelul uscat, sarea, piperul mozaic macinat si sarea de ciperci uscate.
Se da la cuptor si se lasa cam 20 de minute la foc potrivit. Sunt gata cand cand devin rumene.
Se servesc fierbinti ca garnitura sau fel principal.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii