Alegeti ciuperci albe, tinere si mici pe care le spalati in cateva ape reci, apoi le puneti intr-un vas de teflon cu 1/4 l de apa impreuna cu ingredie
Alegeti ciuperci albe, tinere si mici pe care le spalati in cateva ape reci, apoi le puneti intr-un vas de teflon cu 1/4 l de apa impreuna cu ingredientele de mai sus.
Lasati vasul pe foc domol, sa fiarba incet 30 de minute. Cand ciupercile plutesc in lichid, puneti-le in borcane de 250 g inchise cu capace metalice.
Pastrat in frigider 2-3 saptamani, acest preparat poate fi servit ca garnitura la rasol alb, peste alb, fripturi la gratar.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Tocanita cu ciuperci
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii