Se prajesc ciupercile in putin ulei. Cand sunt gata se adauga ceapa si se mai lasa pe foc pana devine sticloasa. Se adauga sare,piper,delikat, mararul
Se prajesc ciupercile in putin ulei.
Cand sunt gata se adauga ceapa si se mai lasa pe foc pana devine sticloasa.
Se adauga sare,piper,delikat, mararul tocat marunt si se lasa deoparte.
Se face o mamaliga potrivit de moale, se rastoarna intr-un castron si se amesteca cu margarina.
Se unge o tava de cozonac cu margarina,se pune un strat de mamaliga si apoi se pune amestecul de ciuperci.
Se mai pune deasupra un strat de mamaliga,se niveleaza si se da la cuptorul incins circa 30 minute.
Cand e gata se lasa putin sa se aseze si se rastoarna cu grija pe un platou.
Se taie felii si se serveste.
E foarte buna si rece.
Pofta buna!
Reteta Ciuperci pe pat de mamaliga a fost propusa de vio_dreams pe forum culinar.ro
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
Ciuperci umplute,
Gulas de ciuperci,
Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii