Se calesc ciupercile in putin ulei. Cand sunt gata se adauga ceapa taiata mare si se pe foc pana devine sticloasa. Se condimenteaza cu sare si piper
Se calesc ciupercile in putin ulei. Cand sunt gata se adauga ceapa taiata mare si se pe foc pana devine sticloasa.
Se condimenteaza cu sare si piper si se se aromatizeaza cu verdeata tocata marunt. Se mai lasa pe foc inca putin cat sa dea in cateva clocote.
Se pregateste mamaliga potrivit de moale.
Se unde cu margarina o forma de cozonac. Dupa aceea se pune un strat de mamaliga, se acopera cu ciuperci si apoi totul acoperit cu restul de mamaliga.
Se aranjeaza si se da la cuptor pentru 30 de minute. Dupa coacere se scoate din cuptor si se lasa la racit cateva minute, dupa care se rastoarna usor.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii