Se calesc ciupercile in putin ulei. Cand sunt gata se adauga ceapa taiata mare si se pe foc pana devine sticloasa. Se condimenteaza cu sare si piper
Se calesc ciupercile in putin ulei. Cand sunt gata se adauga ceapa taiata mare si se pe foc pana devine sticloasa.
Se condimenteaza cu sare si piper si se se aromatizeaza cu verdeata tocata marunt. Se mai lasa pe foc inca putin cat sa dea in cateva clocote.
Se pregateste mamaliga potrivit de moale.
Se unde cu margarina o forma de cozonac. Dupa aceea se pune un strat de mamaliga, se acopera cu ciuperci si apoi totul acoperit cu restul de mamaliga.
Se aranjeaza si se da la cuptor pentru 30 de minute. Dupa coacere se scoate din cuptor si se lasa la racit cateva minute, dupa care se rastoarna usor.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii