Se unge o tigaie incapatoare cu ulei si se lasa sa se incinga. Ceapa taiata marunt se pune in tigaie si se lasa sa se cristalizeze. Se adauga pasta de
Se unge o tigaie incapatoare cu ulei si se lasa sa se incinga. Ceapa taiata marunt se pune in tigaie si se lasa sa se cristalizeze. Se adauga pasta de ardei. Se stropeste cu apa ca sa se inmoaie. Cand ceapa e inmuiata adaugam si morcovul. Adugam apa periodic ca sa nu se prinda de fundul tigaii compozitia.
Spre sfarsitul calirii morcovului adaugam si ciupercile si asezonam cu sare, piper si legume uscate din plic.
Lasa-ti 15 minute sa clocoteasca impreuna si separat faceti un sos din faina si apa.
Intr-un bol puneti 1 lingura de faina si apa cat sa se formeze un sos consistent fara cocoloase. Il turnati in timpul fierberii peste tocana.
Lasa-ti sa se ingroase si apoi dati deoparte.
Pofta buna!
Deasupra se presara patrunjel tocat marunt.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii