Toarna cate o lingura de ulei in palariile de ciuperci, presara piper si aseaza-le pe gratar. In uleiul ramas prajeste carnea si adauga 250 ml de apa
Toarna cate o lingura de ulei in palariile de ciuperci, presara piper si aseaza-le pe gratar. In uleiul ramas prajeste carnea si adauga 250 ml de apa rece. Adauga continutul pachetul knorr si fierbe-l. Adauga patrunjelul tocat marunt, chifla inmuiata in lapte si presata, oregano si cascavalul taiat cubulete. Amesteca bine si pune compozitia intre palariile de ciuperci. Prajeste-le in jur de 20 de minute in cuptorul incins.
Alte retete ciuperci recomandate
Ciulama de ciuperci
Ciuperci umplute
Ciuperci la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii