Toarna cate o lingura de ulei in palariile de ciuperci, presara piper si aseaza-le pe gratar. In uleiul ramas prajeste carnea si adauga 250 ml de apa
Toarna cate o lingura de ulei in palariile de ciuperci, presara piper si aseaza-le pe gratar. In uleiul ramas prajeste carnea si adauga 250 ml de apa rece. Adauga continutul pachetul knorr si fierbe-l. Adauga patrunjelul tocat marunt, chifla inmuiata in lapte si presata, oregano si cascavalul taiat cubulete. Amesteca bine si pune compozitia intre palariile de ciuperci. Prajeste-le in jur de 20 de minute in cuptorul incins.
Alte retete ciuperci recomandate
Ciulama de ciuperci
Ciuperci umplute
Ciuperci la cuptor
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelAm vazut-o la brava noastra Cristina si m-am incumetat sa o adaptez si eu conform gustului nostru si a ingredientelor din...
Placinta ciobanului
Comentarii