Ciuperci umplute cu brinza

Se toaca piciorusele ciupercilor, se inabusa in putin unt si, cind sint bine patrunse, se amesteca cu telemeaua rasa si patrunjelul verde. Palariile c

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr. ciuperci
  • 50-80 gr. unt
  • 150 gr. brinza telemea
  • 1 lingura parmezan ras
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se toaca piciorusele ciupercilor, se inabusa in putin unt si, cind sint bine patrunse, se amesteca cu telemeaua rasa si patrunjelul verde. Palariile ciupercilor, spalate si zvintate, se aseaza pe o tava unsa cu ulei, se stropesc cu ulei, se presara cu sare si piper, se umplu cu compozitia de mai sus, se presara cu parmezan ras, se stropesc cu unt si se pun la cuptor pentru gratinat.
Se serveste calda sau rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori