Pentru retete dietetice! Un preparat delicios si foarte sanatos!
Se indeparteaza cu grija piciorusele la ciuperci, apoi le curatatam de pielita si le asezam cu scobitura in sus, in tava in care am pus hartie pentru copt. Se sareaza si se stropesc cu un pic de ulei de masline fiecare scobitura a ciupercilor, apoi se dau 15-20 minute la cuptor. Intre timp, pregatim umplutura, calind in ulei de masline, ceapa tocata fin, impreuna cu ciolanul afumat taiat marunt si cu amestecul de legume. Cand se inmoaie bine totul, adaugam carnea tocata, sarea, amestecul de condimente si lingura de legume deshidratate, lasam sa fiarba in voie, pana ce scade sucul lasat si incepe sa se rumeneasca totul frumos. Oprim focul si adaugam verdeata tocata fin.
Scoatem tava de ciuperci din cuptor si vom observa ca ciupercile usor coapte sunt pline de un suc (este un pic toxic), pe care il indepartam cu un servetel absorbant.
In fiecare scobitura, se pune cate o lingura de umplutura de carne, apoi se face un cuib deasupra din cascaval ras, in care spargem cate un ou de prepelita. Se da tava din nou la cuptor, pentru cca 20-25 minute. Se servesc si calde, dar si reci sunt la fel de delicioase.
Pofta buna!!!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseReteta aceasta face parte din categoria retetelor rapide! Se face atat de usor, este satioasa, iar ardeii kapia copti ii dau...
Salata de cartofi cu ardei kapia coptiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii