Ciupercile umplute cu oua de prepelita sunt un aperitiv grozav cu care va puteti impresiona invitatii sau familia. Mai intai se curata ciuperci
Ciupercile umplute cu oua de prepelita sunt un aperitiv grozav cu care va puteti impresiona invitatii sau familia. Mai intai se curata ciupercile cu hartie de bucatarie, am mai scobit putin ca altfel nu intrau ouale.
Am pus un strop de ulei de masline, un praf de vegeta si oul de prepelita.
Peste ou am mai pus un praf de vegeta, in tava am pus putin ulei de masline si se da la cuptor.
Se servesc calde, ornate cu frunze de salata sau rosii. Reteta Ciuperci umplute cu oua de prepelita a fost propusa de pitt4 pe forum culinar.ro
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
Ciuperci umplute cu parmezan,
Ciuperci umplute cu brinza,
Ciuperci in aluat
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii