Curatam si spalam ciupercile pe care le asezam intr-un vas uns cu unt. Condimentam interiorul lor cu putina sare si piper. Din 100 g margarina, faina
Curatam si spalam ciupercile pe care le asezam intr-un vas uns cu unt. Condimentam interiorul lor cu putina sare si piper.
Din 100 g margarina, faina si lapte pregatim un sos bechamel pe care il condimentam cu sare, piper si boia de ardei.
In acest sos punem sunca si galbenusurile de ou tocate marunt, dupa care umplem palariile ciupercilor cu acest amestec si le presaram cu cascava ras. Puse in cuptor, le coacem la foc potrivit, stropindu-le cu margarina topita din cand in cand, pana devin aurii.
Alte retete gatit recomandate
Mancare de mazare
Legume la cuptor
Musaca de vinete
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO plăcintă cu dovleac ce a avut în sfârșit succes în familia noastră. Nah, acum după ce vor citi...
Placinta cu dovleac, dovlecel, migdale si nuca
Comentarii