Alegeti carne macra, frumoasa, taiati-o bucati si treceti-o prin masina de tocat. Framantati tocatura cu doua linguri de apa rece, puneti zaharul, om
Alegeti carne macra, frumoasa, taiati-o bucati si treceti-o prin masina de tocat.
Framantati tocatura cu doua linguri de apa rece, puneti zaharul, omogenizand-o foarte bine si lasati-o la rece, timp de 24 de ore.
Separat, spalati bine ciupercile, taiati-le marunt si puneti slanina taiata in cuburi mici.
Framantati amestecul, apoi umpleti intestine subtiri de oaie pe care le rasuciti din 15 in 15 cm.
Consumati crenvurstii fierti in apa clocotita cu garnituri din salate de cruditati.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
ciulama de ciuperci
ciuperci tocanita
piept de pui ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii